Секции

20 April 2024 00:13

Грамота и приятелство да библиотеката в Карлово

Общинска библиотека – Карлово получи грамота за добра съвместна работа от Градска библиотека „Паисий Хилендарски” – Асеновград. В знак на благодарност и признателност за доброто съвместно сътрудничество.

Библиотеката в Асеновград навърши 35 години и отбеляза своя празник с много приятели, песни и поздрави. Заместник-кметът инж. Мария Вълканова удостои с плакет „Асеновград” директорът на библиотеката Милена Марковска в израз на признателност за благородния принос в утвърждаването на институцията като културно и духовно средище.

Инж. Вълканова връчи подаръци за библиотеката, сред които бяха портретите на Левски, Ботев и патрона на града цар Иван Асен II, и прочете поздравителен адрес от името на кмета на общината д-р Емил Караиванов.

По случай своя рожден ден Градската библиотека получи много поздравителни адреси и цветя от различни институции, с които е работила през годините. В програмата на вечерта участие взеха хорът на библиотекарите от библиотека „Захарий Княжески” в Стара Загора, вокална група „Калина Малина” и вокална група от ОУ „Ангел Кънчев”.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче