Секции

02 May 2024 19:39

Задигнали 300 000 лева при обира на инкасо автомобила?

Маскирани и въоръжени мъже нападнаха и обраха инкасо автомобил в столичния квартал "Овча купел 2". Обирът е извършен снощи, като двамата охранители на автомобила са леко пострадали. Извършителите са трима и към момента все още се издирват. По неофициална информация задигнатата сума възлиза на няколкостотин хиляди лева.

Сигнал за обир на инкасо автомобил в столичния квартал „Овча Купел 2” е подаден около 23:00 ч. снощи. По първоначална информация двамата охранители са спрели колата в близост до инкасо център и при прехвърлянето на парите от автомобила са били нападнати от трима маскирани и въоръжени мъже.

Нападателите натоварили парите в черен джип и избягали в неизвестна посока, като все още остават в неизвестност. По неофициална информация задигнатата сума е около 300 000 лева.

Охранителите са леко пострадали, прегледани са на място от екипи на Спешна помощ и са освободени. Все още се установява как точно са били обезоръжени от нападателите, коментира за Дарик началникът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов.

Подобен обир на инкасо автомобил бе извършен и през януари пред търговски център в столицата. Тогава двамата обирджии проникнаха в оставения отключен автомобил и откраднаха около 300 000 лева. Впоследствие се оказа, че обирът е инсцениран, а шофьорът е бил съучастник на извършителите.

Версията за инсценировка и при вчерашния обир все още не е изключена, добави още за Дарик старши комисар Ивайло Иванов./Дарик радио

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Да обясняваш на някого какво означава даден символ е като да му казваш как трябва да го кара да се чувства музиката.


Дан Браун