Секции

24 April 2024 00:17

Обвиниха Пламен Майстора в измама, оставят го в ареста

Районна прокуратура – Карлово привлече Пламен Димитров към наказателна отговорност за измама на клиент. Продължава активното разследване за палеж на автомобила на репортера на Господари на ефира Зорница Акманова.

След приключване на извършената от Окръжна прокуратура – Пловдив проверка по воденото досъдебно производство за обсебване, за която беше съобщено вчера, Районна прокуратура – Карлово привлече към наказателна отговорност Пламен Димитров за извършена в периода м. май – м. юни 2016 г. измама на клиент относно качеството на услугата, предлагана от обвиняемия.

С постановление на наблюдаващия прокурор при РП – Карлово, Димитров е задържан за срок от 72 часа, в рамките на които ще бъде преценено дали спрямо него да бъде поискано вземане на мярка за неотклонение задържане под стража.

Активното разследване по това досъдебно производство, както и по досъдебното производство за палеж на автомобила на репортера Зорница Акманова, наблюдавано от Окръжна прокуратура – Пловдив, продължава.

Както Карлово ТВ съобщи Димитров, с прякор Пламен Майстора бе закопчан като заподозрян за палеж на колата на карловската репортерка. Той не се признава за виновен, а по разпореждане на Сотир Цацаров в прокуратурата в Карлово тече пълна проверка по всички жалби и сигнали срещу Майстора, подавани от негови измамени клиенти.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче