Секции

20 April 2024 11:42

Запознайте се с Владо, Мартин и Цецо, които искат променят света с музика(ВИДЕО)

Владо и Мартин. Или Мартин и Владо. Отдавна дует „Двамата“ са заедно и на сцената, и в живота. Били състуденти в Пловдив, после започнали работа на едно и също място. През годините записвали различни кавъри на поп парчета и мечтаели да създадат своя собствена песен. После срещнали продуцента Цецо. Той им повярвал и от двама станали трима.

Днес песента „Просто любов“ е вече реалност благодарение на Цецо от група „Респект“, който е познато на публиката лице. Ангажира се да продуцира „Двамата“, защото вижда в младите мъже хъс за живот, за любов, вижда перспектива. Вече е факт и втората песен, скоро тя ще бъде излъчена пред публиката. И в нея, както и в първата, всичко сътворено е преживяно и истинско.

И Цецо, и Владо и Мартин искат да покажат, че може и в България да има качествена музика, без голотии, арогантни текстове и цинизми. Защото с добра музика и хубави текстове се възпитават подрастващите.

Вижте интервюто на Карлово ТВ, в което тримата таланти споделят за приятелството си, за работата си, за живота и за голямата си мечта-един ден да станат достатъчно известни и заможни, за да могат да си позволят да работят само като група „Двамата“. Естествено третият-Цецо, обещава винаги да е до тях.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче