Да знаеш много езици, значи да имаш много ключове за една врата.


Волтер

Кметът д-р Емил Кабаиванов поздрави служителите от администрация с Деня на българската община

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов поздрави служителите от общинската администрация с 12 октомври – Ден на българската община. „Поставели сме си задача и я изпълняваме, община Карлово да не пропусне нито една възможност да кандидатства и спечели проект, финансиран от оперативните програми на Европейския съюз“, се обърна кметът към служителите и допълни „Нека всеки един от нас, да има тази енергия и вяра в сърцето си, да работи както нашите прадеди - възрожденци, които са създали съвременната българска община. Да знаем, че освен професионализъм, експертен потенциал, всеки трябва да се чувства в сърцето си свързан и с историята на Карлово и карловския край“.

Директорът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ Доньо Тодоров също поздрави кмета и общинските служители. „Г-н Кабаиванов, благодаря на Вас и на Вашия екип, за това, че в своята работа продължавате да се ръководите от разбирането, че образованието е в основата на просперитета на нашата община.

За това, че направихте всичко необходимо и в момента на територията на всички общински училища и детски градини се реализират проекти за подобряване на училищната инфраструктура, както в града, така и в други селища на общината“, бяха думите на директора. Той пожела здраве и упоритост в работата на служителите в администрацията за утвърждаване на добрите практики в обслужването на гражданите за издигане авторитета на местното самоуправление.

Добромир Петров от СУ „Христо Проданов“, който днес участва в инициативата „Мениджър за един ден“ и седна на кметския стол, също поздрави общинската администрация: „Уважаеми господин Кабаиванов, уважаеми заместник-кметове, уважаеми господин секретар, уважаеми дами и господа, Честит празник! Бъдете здрави и продължавайте да бъдете ползотворни във Вашите дейности. За мен днес беше огромна чест да бъда Кмет, макар и за само за ден!“

Ученици от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ поздравиха администрацията с фолклорна програма.

От името на бригаден генерал Пламен Йорданов – командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада, поздравителен адрес към кмета и общинската администрация поднесе полковник Деян Дешков – заместник-командир на бригадата.

 

Новини от региона:

Нечувано зверство проявили ромите от Баня, докато пребивали горските(ВИДЕО)

Първо в Карлово ТВ: Психично болен от Каравелово къта цяло снаряжение в дома си, отправя сексуални намеци на жени

Клисура: Задава се празник на картофа

Добра новина от Хисар: С близо 6 милиона ремонтират общинските пътища

Кметът Кабаиванов с поздрав за Деня на българския лекар

Среднощен грохот в Хисаря: 100-годишно дърво падна върху хотел/СНИМКИ/

Директорът на музея в Клисура: Приключва ремонтът на две важни исторически сгради

Още...

Днес Ви питаме:

Можете ли да си позволите почивка на море това лято?

Да

Не

Нямам мнение

 
Културен афиш
Изтегли си късметче
Начало
Политика
Криминални
Икономика
Общество
Здраве
Култура
Спорт
Любопитно
Галерия
Актуално
Моят обектив
Откровено с
Изкуство и традиции
Вива академия
Спортен кадър
Справочник
Културен афиш
Камера на живо
Гледай сега
За нас
Контакти
Архив