Секции

29 March 2024 00:21

Кметът д-р Емил Кабаиванов поздрави служителите от администрация с Деня на българската община

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов поздрави служителите от общинската администрация с 12 октомври – Ден на българската община. „Поставели сме си задача и я изпълняваме, община Карлово да не пропусне нито една възможност да кандидатства и спечели проект, финансиран от оперативните програми на Европейския съюз“, се обърна кметът към служителите и допълни „Нека всеки един от нас, да има тази енергия и вяра в сърцето си, да работи както нашите прадеди - възрожденци, които са създали съвременната българска община. Да знаем, че освен професионализъм, експертен потенциал, всеки трябва да се чувства в сърцето си свързан и с историята на Карлово и карловския край“.

Директорът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ Доньо Тодоров също поздрави кмета и общинските служители. „Г-н Кабаиванов, благодаря на Вас и на Вашия екип, за това, че в своята работа продължавате да се ръководите от разбирането, че образованието е в основата на просперитета на нашата община.

За това, че направихте всичко необходимо и в момента на територията на всички общински училища и детски градини се реализират проекти за подобряване на училищната инфраструктура, както в града, така и в други селища на общината“, бяха думите на директора. Той пожела здраве и упоритост в работата на служителите в администрацията за утвърждаване на добрите практики в обслужването на гражданите за издигане авторитета на местното самоуправление.

Добромир Петров от СУ „Христо Проданов“, който днес участва в инициативата „Мениджър за един ден“ и седна на кметския стол, също поздрави общинската администрация: „Уважаеми господин Кабаиванов, уважаеми заместник-кметове, уважаеми господин секретар, уважаеми дами и господа, Честит празник! Бъдете здрави и продължавайте да бъдете ползотворни във Вашите дейности. За мен днес беше огромна чест да бъда Кмет, макар и за само за ден!“

Ученици от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ поздравиха администрацията с фолклорна програма.

От името на бригаден генерал Пламен Йорданов – командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада, поздравителен адрес към кмета и общинската администрация поднесе полковник Деян Дешков – заместник-командир на бригадата.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче