Секции

26 April 2024 15:56

Карлово: Лекари и общинари заедно откриха новото отделение по хемодиализа/ВИДЕО/

На тържествена церемония в карловската болница лекари и представители на общинската администрация заедно откриха новото отделение по хемодиализа. „В такъв ден да забравим скандалите и различията, да се обединим в името на пациента“, казаха управителят на здравното заведение д-р Христо Пелев и колегите му. Управителят благодари специално и поименно на всички, които са помогнали новата и така важна за региона придобивка, да стане факт.

Кметът д-р Емил Кабаиванов призова всички пациенти, които имат нужда от такъв вид лечение, отново да се върнат в болницата, защото ще получат навременни и качествени грижи. Градоначалникът припоммни, че е говорил със здравния министър, който е обещал да закупи и дари на Карлово 4 нови апарата по хемодиализа. Кметът продължава да настоява повече пари от държавата да влизат в общинските здравни заведения, за да може и хората по по-малките населени места да имат удобствата, необходимото лечение и грижи, както това става в големите градове.

Заместник-председателят на ОбС Карлово Анастасия Чолакова също приветства екипа на д-р Пелев и пожела здраве на лекарите и персонала и по-малко пациенти в отделението. Събитието уважиха заместник-кметът Данка Зидарова и общински съветници от подбалканския град.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Бъди мярка за качество. Някои хора не са свикнали със среда, в която съвършенството е стандарт.


Стив Джобс