Секции

26 April 2024 23:08

Браво: Младежи в Карлово сами създадоха спортно събитие

Младежи сами организираха спортно събитие "Раздвижи се Карлово" след обучение на БГ "Бъди активен", на което бяха изпратени от Младежкия информационен център-Карлово.

Браво на Денислава Колева и УК "ДЕНК", които успяха на 13 октомври да реализират спортно събитие за всички възрасти в парк "Здраве"-Карлово. Младежите сами намериха спонсори за събитието, изготвиха и разпечатаха плакати, закупиха награди за участниците със средства, дарени от Председателя на Общински съвет Карлово-г-н Теодор Шойлеков, поканиха кака Пами от "Pam's parties" да забавлява най-малките.

Танцово студио "Ла Кукарача" увлече всички във вихъра на танците, спортни клубове от региона представиха дейността си. Имаше осигурени плодове от магазин "Галакси", промоция на здравословни хранителни добавки на Орифлейм, волейбол, теглене на въже, томбола и други забави.

Поздравления за младежите, които последваха примера ни с "Активна събота" и организираха това събитие, съобщават от Младежкия информационен център. От там пожелават повече младежка активност, доброволчество и ентусиазъм и занапред, за да се случват хубави и интересни събития в региона ни.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче