Секции

28 March 2024 19:24

Първо в Карлово ТВ: Психично болен от Каравелово къта цяло снаряжение в дома си, отправя сексуални намеци на жени

Пореден ужас са преживели хората от Каравелово вчера. Психично болният Недялко Комитов е бил арестуван. Според съседите вчера от дома му били чути изстрели и комшии подали сигнал в полицията, притеснени за живота си. Според разследващи обаче изстрели не имало, но те отишли на обиск заради подаден сигнал. Две седмици преди това от двора на Комитов се чула пукотевица, местните звъннали на 112, но ченгетата установили, че 70-годишнит бай Недялко гърмял с пиратки.

Вчера бил предприет обиск, в дома на болния мъж били открити и иззети множество оръжия и боеприприпаси. Сред тях са три пушки и една карабина, една цев, един затвор и сума ти патрони. Всички пушкала са незаконни. От полицията съобщиха за Карлово ТВ, че е образувано вече досъдебно производство.

Местните са притеснени, защото Недялко не си пиел редовно хапчетата, въпреки, че жена му го контролирала. Лежал няколко пъти в психиатрия, но и това не помогнало. Страхуват се, когато стане агресивен, да не насочи оръжие към някого и да стане голяма беля. Освен това към Комитов има подадени пет жалби от жени на средна възраст от селото. Те се оплакват, че Недялко се правел на Дон Жуан и непрестанно им отправял сексуални предложения и ги притеснявал. Ходел по кметството в Каравелово и съседните села и губел времето на кметовете, като им наливал акъл в главите какво и как да направят.

Преди години Недялко насочил пушка към жена си и искал да я гърми. Тогава тя подала сигнал в полицията и отново били иззети няколко пушки. Мъжът не притежава разрешително за притежание на оръжие. Каравеловци се чудят от къде тогава и защо съселянинът им къта такова в дома си. Важна подробност е, че преди да се пенсионира, Комитов е работил в оръжейния завод на ВМЗ Сопот.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Любовта превръща дивеча в сокол, сокола в човек, а човека — отново в пустиня. Тя превръща оловото в злато, а след това отново скрива златото под земята.


Паулу Коелю