Секции

19 May 2024 19:46

Пишман обирджиите на банкомата в Баня били маскирани(ВИДЕО)

Двамата мъже, които са разбили с лост вратата на кметството в царския град Баня, проникнали в сградата, като взломили с лост вратата на сградата. Както първо Карлово ТВ съобщи, целта им била да оберат банкомата, който се намира във фоайето. По него ясно личат следи от удари. Преди това вдигнали камерата за видеонаблюдение нагоре, за да не бъдат заснети действията им.

Вътрешна камера обаче показва, че единият обирджия бил с качулка, а другият с маска. Предполага се, че това са местни хора, които са знаели, че има камери отвън, знаели са също така, че в съседната сграда се намира стаята на полицаите, които обаче стоят там само през деня.

През нощта няма полицаи в курортното градче, каза пред камерата на Карлово ТВ кметът Стамен Гешев. Атаката над кметството е арогантна, на вратата има лепенка, че сградата се охранява от СОТ, въпреки това мъжете са се опитали да извършат удар, коментира още Гешев. По информация на Карлово ТВв банкомата е имало доста крупна сума, той бил зареден наскоро. Апашите избягали, след като сота се задействал при проникването във фоайето.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче