Секции

25 April 2024 06:42

Дни на отворените врати се провеждат в СУ „Васил Левски“ в Карлово

Дни на отворените врати се провеждат в СУ „Васил Левски“ в Карлово. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пловдив от ръководството на учебното заведение.

Шест събития са част от програмата на инициативата в училището, която ще продължи до 31 октомври. От 13.15 часа утре ученици от СУ „Васил Левски“ ще представят проекти, обединени под заглавието „Аз и моето училище“. На 31 октомври в 09.00 часа ученици от училището ще поднесат цветя на паметни плочи на карловски възрожденски будители.

Събитията по повод Дни на отворените врати в СУ „Васил Левски“ ще приключат с концерт-спектакъл „Сеятели на бъдеще“, който ще се проведе от 18.00 часа в читалище „Васил Левски 1861г.“.

Програмата по повод инициативата започна още на 20 октомври с представяне на видеоклипове на ученици на тема „Моето училище днес“. Събития се проведоха на 26 октомври – изложба „Поглед към миналото“, и на 27 октомври – урок по родолюбие в Градския исторически музей.

„За Карлово и карловци училището е символ на образование и успех. Не само защото всеки втори жител на Карлово е свързал съдбата си с „Гимназията“, а защото вече над 130 години това училище дава на България млади хора, вярващи в собствените си знания и умения, преследващи неуморно мечтите си“, коментираха от ръководството на СУ „Васил Левски“ в Карлово./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче