Секции

28 March 2024 18:02

Паднали дървета са били отстранявани през нощта по пътя Кричим – Девин и пътя за Калофер

Паднали дървета са били отстранявани през нощта по пътя Кричим – Девин и пътя за Калофер. Това съобщи за Радио „Фокус” – Пловдив дежурен в Областно пътно управление. В момента пътищата там са проходими. Остават ограниченията за движение на камиони с височина над 4 м. през тунелите по пътя Асеновград-Нареченски бани. Обходният маршрут е по пътя Кричим-Девин.

Забранено е движението на тежкотоварни автомобили над 5 т. по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград при моста на река Марица, поради намален габарит на пътното платно на стоманения мост. Обходният маршрут е по пътя Стара Загора-Поповица и път І-8 София-Пловдив-Свиленград. По пътя Поповица-Болярци е ограничено движението на автомобили над 12 т, поради намален габарит на пътното платно на моста в Поповица.

Срокът на това ограничение е до до 20.12.2017 г.. Пътят Тополово-Леново-Поройна, при км 19 е затворен за всички МПС. Срокът е до 20.12.2017 г. Забранено е движението на всички автомобили и по пътя Белица-Загражден–Давидково, в участъка от км 13 до границата с област Смолян при км 18. Срокът на ограничението е до 20.12.2017 г.

С повишено внимание трябва да се движат шофьорите по пътя Пловдив-Асеновград, поради частични ремонтни дейности в банкета. Срокът на приключване е до 20.12.2017 г. По пътя Първомай-Дълбок извор в село Поройна при км 19 движението се извършва в една лента, съгласно поставена вертикална сигнализация и светофарна уредба, поради ремонтни дейности. Обходният маршрут през временно изграден път в село Поройна. Срокът на това ограничение е до 27.01.2018 г.

В град Пловдив трафикът е натоварен./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Не забравяй, че дори и да не помниш какво си правил предната вечер, винаги ще се намери приятел с камера, който да ти напомни за нещата, които не е трябвало да правиш.