Христо Бонев дари 100 кашона с лакомства за пациентите на 7 клиники в УМБАЛ „Свети Георги“

Послучай Архангеловден пловдивската футболна легенда и почетен президент на „Локомотив“ (Пд) Христо Бонев дари днес, 8 ноември, 100 кашона с лакомства на 7 клиники от структурата на УМБАЛ „Свети Георги“.

Необичайните подаръци ще бъдат раздадени на пациентите от Клиниката по педиатрия и генетични заболявания, Клиниката по детска хирургия, Втора клиника по хирургия, Клиниката по кардиохирургия, Клиниката по кардиология, Клиниката по инфекциозни болести и Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия (по-позната като Клиника по изгаряния).

Известният пловдивчанин многократно през годината изненадва пациентите на УМБАЛ „Свети Георги“ – както по време на празници, така и в обикновени делнични дни. Предишното дарение на Христо Бонев бе в началото на миналия месец – 65 кашона със сладки и солени закуски, разпределени между лежащоболните в три клинични звена на УМБАЛ „Свети Георги“. Работещите в болницата и пациентите изказват благодарността си за това последователно и безкористно дарителство.

 

Днес Ви питаме:

Самолекувате ли се, ако се разболеете?

Да

Не

Нямам мнение

 
Културен афиш
Изтегли си късметче
Начало
Политика
Криминални
Икономика
Общество
Здраве
Култура
Спорт
Любопитно
Галерия
Актуално
Моят обектив
Откровено с
Изкуство и традиции
Вива академия
Спортен кадър
Справочник
Културен афиш
Времето
Камера на живо
Гледай сега
За нас
Контакти
Архив

Бъди мярка за качество. Някои хора не са свикнали със среда, в която съвършенството е стандарт.


Стив Джобс