Секции

19 April 2024 21:35

Комисията по отбрана на 44-ото Народно събрание ще проведе изнесено заседание в 61-ва механизирана бригада в Карлово

Комисията по отбрана на 44-ото Народно събрание ще проведе изнесено заседание на 17 ноември 2017 г. в 61-ва механизирана бригада в Карлово. Това съобщиха за Радио „Фокус“ Пловдив от пресцентъра на Министерството на отбраната. Заседанието, което е в навечерието на бойния празник на Сухопътни войски – 19 ноември, ще започне в 17.00 часа във военното формирование. По-рано народните представители ще разгледат 61-ва механизирана бригада, водещо формирование от състава на сухопътните войски. Те ще се запознаят с личния състав, ще разгледат въоръжението и бойната техника на бригадата в контекста на работата по проекта за модернизация на Сухопътни войски. Предвижда се членовете на Комисията по отбрана да посетят община Карлово и да се срещнат с кмета на града д-р Емил Кабаиванов. Народните представители ще получат информация как бригадата се вписва в живота на общината като предпоставка за решаване на трудните проблеми с некомплектования личен състав във Въоръжените сили.

Народните представители ще положат цветя пред паметника на Васил Левски в родния град на Апостола. /Източник инфо и снимка: Радио Фокус/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Тайната на успеха е в способността да възприемеш гледната точка на другия и да видиш нещата от неговия ъгъл толкова добре, колкото от своя.


Хенри Форд