Секции

19 August 2018 12:49

Комисията по отбрана на 44-ото Народно събрание ще проведе изнесено заседание в 61-ва механизирана бригада в Карлово

Комисията по отбрана на 44-ото Народно събрание ще проведе изнесено заседание на 17 ноември 2017 г. в 61-ва механизирана бригада в Карлово. Това съобщиха за Радио „Фокус“ Пловдив от пресцентъра на Министерството на отбраната. Заседанието, което е в навечерието на бойния празник на Сухопътни войски – 19 ноември, ще започне в 17.00 часа във военното формирование. По-рано народните представители ще разгледат 61-ва механизирана бригада, водещо формирование от състава на сухопътните войски. Те ще се запознаят с личния състав, ще разгледат въоръжението и бойната техника на бригадата в контекста на работата по проекта за модернизация на Сухопътни войски. Предвижда се членовете на Комисията по отбрана да посетят община Карлово и да се срещнат с кмета на града д-р Емил Кабаиванов. Народните представители ще получат информация как бригадата се вписва в живота на общината като предпоставка за решаване на трудните проблеми с некомплектования личен състав във Въоръжените сили.

Народните представители ще положат цветя пред паметника на Васил Левски в родния град на Апостола. /Източник инфо и снимка: Радио Фокус/

Днес Ви питаме:

Доверявате ли се на спасителите на плажа?

Благодарим Ви за гласуването

Културен афиш
Изтегли си късметче

Доближиш едно добро до друго толкова плътно, че между тях да не остане ни най-малка междина – това наричам да се наслаждаваш на живота.


Марк Аврелий