ЕХО ОТ ВСЕМИРА

Представянето на „ЕХО ОТ ВСЕМИРА“ – дебютната книга с лирика на Ангелина Колева – дългогодишен начален учител в СУ „Христо Проданов“ – гр. Карлово, ще се проведе на 17.11.2017 г, петък, в Детския отдел на Общинската библиотека “Д-р Иван Богоров“ от 17.00 часа.

Ангелина Колева е съавтор на сборниците „Съцветие“ (2001) и „Съзвучие“ (2004), издания на Клуб „Литературен Еверест“. Нейно стихотворение и разказ са включени в сборниците „Скъпоценни камъчета“ (2009) и „Ветрилото на дъгата“ (2010), издания на ИК „Анубис“ и „Булвест 2000“, събрали наградените творби от ежегодните национални конкурси за учители творци. Публикувала е свои творби във вестниците „Литературен Еверест“, „Стряма“, „Диалог днес“, както и в списание „Везни“ и е-списание „Думите“ на издателство „Просвета“.

В течение на 13 години г-жа Колева ръководи Детското театрално студио „Кокиче“, което създава в СУ „Хр. Проданов“. Тя е автор, постановчик и режисьор на 13-те детски пиеси, представяни от учениците ѝ в много детски градини и училища на Карлово. Ангелина Колева е член на Творческия клуб „Литературен Еверест“ към СУ „Хр. Проданов“ – гр. Карлово и на Конфедерацията на българските писатели от самото й създаване.

 

Днес Ви питаме:

Със семейството ли ще празнувате Коледа?

Да

Не

Нямам мнение

 
Културен афиш
Изтегли си късметче
Начало
Политика
Криминални
Икономика
Общество
Здраве
Култура
Спорт
Любопитно
Галерия
Актуално
Моят обектив
Откровено с
Изкуство и традиции
Вива академия
Спортен кадър
Справочник
Културен афиш
Времето
Камера на живо
Гледай сега
За нас
Контакти
Архив

Да знаеш много езици, значи да имаш много ключове за една врата.


Волтер