Секции

15 May 2024 16:19

Димитров: След откриване на Карлово-Баня бъдете разумни (видео)

След като открием отсечката Карлово-Баня, апелът ми е особено към младите да бъдат внимателни. Нека ползват това съоръжение разумно- призова областният управител Здравко Димитров по време на инспекцията си на ремонтните дейности на възловия участък от Републикански път II– 64/Пловдив-Карлово/. В проверката се включиха също инж. Дончо Атанасов- председател на Агенция „Пътна инфраструктура“, и д-р Емил Кабаиванов- кмет на община Карлово.

По думите на шефа на АПИ се очаква пътят да бъде завършен до 10 декември. Изчисленията показват , че ремонтът на отсечката възлиза на около 6 милиона лева.

Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов също се присъедини към призива шофьорите да карат внимателно, като съобщи, че с цел контролът да стане по-строг и ефикасен има разработен проект, под егидата на областния управител, за видеонаблюдение в цялата област. Стойността му е между 6-7 милиона лева. Общинският кмет съобщи още, че предстои да започне и изграждането на третото кръгово кръстовище в Карлово на изхода за Сопот.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче