Проучване на Карлово ТВ: Традицията да се прави зимнина е в сила

Традицията да се прави зимнина все още е в сила. Това показват резултатите от поредната анкета „Приготвяте ли зимнина?“ в Карлово Тв.

Общият брой на хората участвали в допитването е 112. С „да“ са отговорили 65, с „не“ 24, нямат мнение по въпроса 23 –ма.

Явно домашното приготвяне на зимнина все още е на мода, след като положителен отговор са дали повече от половината /58%/от участниците. Здравословното хранене, което възприемат много хора, е една от причините да приготвят зимнина сами. Семействата, които произвеждат зеленчуци и плодове правят най-често туршии, сладка и компоти за студените месеци. Има и домакини, за които консервирането е традиция.

Други, разбира се, разчитат на това, което предлагат магазините. Там сега има много голям избор и една четвърт от хората /21,5%/ предпочитат готовите консерви. Другата една четвърт или /20,5%/ не изразяват положително или отрицателно мнение, защото вероятно някой друг се грижи за вида на храната в дома. А има и хора, които предпочитат изцяло пресни плодове и зеленчуци целогодишно.

 

Днес Ви питаме:

Самолекувате ли се, ако се разболеете?

Да

Не

Нямам мнение

 
Културен афиш
Изтегли си късметче
Начало
Политика
Криминални
Икономика
Общество
Здраве
Култура
Спорт
Любопитно
Галерия
Актуално
Моят обектив
Откровено с
Изкуство и традиции
Вива академия
Спортен кадър
Справочник
Културен афиш
Времето
Камера на живо
Гледай сега
За нас
Контакти
Архив

Да обясняваш на някого какво означава даден символ е като да му казваш как трябва да го кара да се чувства музиката.


Дан Браун