Секции

29 March 2024 04:17

Карловски ученици с дарение за децата от с. Христо Даново

Възпитаници на СУ „Васил Левски“, СУ „Христо Проданов“ и ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Карлово се включиха в благотворителна кампания за даряване на дрехи и обувки на учениците на ОУ „Генерал Карцов“ с. Христо Даново.

Много деца се включиха в благотворителната инициатива, като донесоха в училищата си свои употребени, но добре запазени и почистени дрехи и обувки, които да подарят на нуждаещите се ученици от село Христо Даново. Лично директорът на ОУ „Генерал Карцов“ - Красимира Димитрова, прие даренията и искрено благодари на всички, взели отношение към благотворителната кампания. Директорите и на трите карловски училища получиха благодарствени адреси от името на г-жа Димитрова, децата и учениците от ОУ „Генерал Карцов“ с. Христо Даново.

Организатори и участници в кампанията са община Карлово и училищата СУ „Васил Левски“, СУ „Христо Проданов“, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Карлово, ОУ „Генерал Карцов“ с. Христо Даново. Целта на благотворителна инициатива е не само да се помогне на нуждаещите се ученици, но и да бъдат изградени трайни основи в съзнанието на всички деца, да се научат да даряват и да свикнат с доброволчеството като философия и начин на мислене.

/Източник информация и снимки: Пресцентър на Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Притеснявай се толкова, колкото да избегнеш неприятностите, но не чак толкова, че да си ги навлечеш.


Малка книжка с Мъдри отговори на въпроси от живота