Секции

29 April 2024 02:23

Обявени са победителите от конкурса „Моето писмо до дядо Коледа“ (видео)

На коледно тържество в камерната зала на НЧ „Васил Левски-1861 г.“ бе отчетен конкурсът „Моето писмо до дядо Коледа“, обявен от общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“ - Карлово. В състезанието се включиха 85 деца на възраст от 8 до 11 години от всички карловски училища.

Специална благодарност получи класният ръководител на 5 г клас Иван Шаламанов от СУ „Васил Левски“, за участието на повече от 10 деца в конкурса.

Жури в състав: Цветана Георгиева – журналист, и литераторите Росица Костова и Златка Видолова определиха най-добрите писма.

В първа възрастова група, деца от втори и трети клас, наградени бяха Мина Инджова от СУ „Васил Левски“ – първо място, втора е Николия Василева ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, трета Светлозара Кермидчиева от СУ „Васил Левски“.

В същата възрастова група поощрителни награди получиха Мадлен Рогачева и Ванеса Иванова от СУ „Васил Левски“, както и Мария Славчева от ОУ „Райно Попович“.

Във втора възрастова група 4 и 5 клас на първо място бе класирана Симона Паунова от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, втори стана Станко Неделев, а трети Мартин Семков ученици от СУ „Васил Левски“.

Поощрителни награди получиха Надежда Бахлова, Александър Славов, Дуйод Караали и Георги Рачев. Всички от СУ „Васил Левски“.

Директорът на Общинската библиотека Мирослав Колев благодари на участниците и на спомоществователите, с чиято подкрепа конкурсът се провежда вече за 12-та поредна година.

За доброто коледно настроение допринесоха изпълненията на музикална школа „Карловойс“ с ръководител Анита Илиева при Военен клуб-Карлово.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Необходима е голяма наивност, за да вярваш, че с викове и вопли си в състояние да промениш собствената си съдба. Нея трябва да е приемеш такава, каквато ти се предлага, и да се въздържаш от всякакво многословие.


Киркекор