Секции

15 December 2018 07:18

Мъж с кокаин задържан в Карлово

Районна прокуратура-Карлово привлече като обвиняем Милен С., на 26 г., за това, че се ползвал от неистински официален документ, като от него за самото съставяне не може да се търси наказателна отговорност – престъпление по чл. 316 вр. чл. 308, ал. 1 от Наказателния кодекс и за това, че държал наркотични вещества без надлежно разрешително – престъпление по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че обвиняемият Милен С. използвал неистински документ - Удостоверение за паркиране, на което бил придаден вид, че е издадено от Окръжна прокуратура-Пловдив. Обвиняемият го държал на видно място на предното стъкло на управлявания от него лек автомобил, марка „Мерцедес“. Уточняваме, че Окръжна прокуратура-Пловдив няма правомощия да издава служебен пропуск за паркиране, като посочения по-горе документ е изцяло неистински.

На 8 януари 2018 г., в гр. Карлово, при извършено претърсване в лекия автомобил, марка „Мерцедес“, е било открито и иззето високорисково наркотично вещество – кокаин. На същата дата е бил открит и иззет посочения по-горе неистински документ.

Обвиняемият Милен С. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Карлово. Разследването по случая продължава.

Днес Ви питаме:

Пазарувате ли онлайн за коледните и новогодишни празници?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки път, когато се почувстваш изгубен, си спомни за всеки, който някога те е обичал, за всяка сбъдната мечта, за всеки пълноценно изживян слънчев ден и след това си представи колко още такива спомени те чакат зад ъгъла.