Секции

19 April 2024 03:34

Теодор Шойлеков:Ако ние обичаме Карлово,би трябвало да си помагаме(видео)

„Чувството за обществена отговорност, носено от първите общински съветници, го има и днес“- убеден е председателят на местния парламент Теодор Шойлеков. В интервю за Карлово Тв минути след тържественото заседание, посветено на 140 години от създаването на Първия градски съвет, той сподели, че за него това е чувство за единност. Това е отношението към общото, отношението към улиците, към сградите, към библиотеката, към читалището, както се казва и към ближния си.

Според председателя на Общински съвет – Карлово много е важен личният пример, политиката е преди всичко добре свършена работа. „Трябва да работим заедно за града, трябва да го постигнем, иначе не сме искрени“ – смята той и подчерта „ако ние обичаме Карлово, за всяка обществена работа, която се върши, то не би трябвало да се караме, би трябвало да си помагаме. Когато има вражда, когато има кавги, значи има повече политика и по-малко обич към Карлово.“

За Теодор Шойлеков хората са по-различни в Карлово, това е град, който е докоснат от Бога. Неговото виждане е, че през следващите години трябва да се положат повече усилия върху духовния облик на града.

Цялото интервю с Теодор Шойлеков можете да гледате във видеоматериала.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче