Секции

29 March 2024 14:45

Кризисният щаб на община Карлово продължава да работи

Кризисният щаб на община Карлово продължава да работи при 24-часов режим и анализира обстановката, породена от силния вятър, който бушува през целия ден. Към момента е възстановено електрозахранването на всички селища от общината, освен в северната част на с. Васил Левски, където екипи на EVN работят по отстраняването на проблема.

Няма данни за бедстващи хора и жертви, нанесени са само имуществени щети. Основните пътища на територията на община Карлово са почистени и проходими.

Екипите на РС „ПБЗН“ Карлово и EVN, както и двата сформирани екипа от общинска администрация, продължават да работят съвместно и да се отзовават на сигнали, подавани от жителите на общината. Областна дирекция на МВР Пловдив е подсигурила засилено полицейско присъствие.

От Община Карлово призовават жителите, които имат нанесени щети на имуществото си, да подадат сигнал до общината в писмена форма на гише № 5, което е с работно време от 08.15 часа до 17.00 часа всеки делничен ден.

Напомнят на всички граждани да напускат жилищата си само при необходимост, защото има опасност от падащи предмети.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всяка една монета има две лица и не можеш да подбираш коя харесваш - те са заедно; същото е в живота - ако не можеш да се оправяш с трудните моменти, няма да имаш и приятни.


Хорхе Букай