Секции

26 April 2024 05:25

Таня Бейрийска с нокаут за множествената склероза (видео)

За Таня казват, че е явление в битката с множествената склероза. През 2010 година след няколко пристъпа, й поставят диагнозата в България. Потвърждават я и в Щвейцария.

Таня Бейрийска:

На 29 години бях. Беше голяма изненада за мен и беше много шокиращо, когато чух диагнозата, животът ми се обърна и спря на момента. Лезиите ми, възпаленията в мозъка бяха доста големи и тогава си спомням, че една от лекарите ми каза, че положението не е цветущо и за съжаление може би няма да имам много дълъг живот. Предполагаха, че ще е някъде от три до пет години преди да седна в инвалидна количка и да станеш точно като зеленчук. Понеже знам, че няма лечение, има само едни инжекции, които си ги слагаш седмично или през три дни, зависи какви точно са те,но те не лекуват. Те просто забавят, опитват се да забавят болестта с времето, като ти бутат имунната система и така се надяват по-лесно, по-бавно всъщност да се развива болестта, което е нищо, това не е лечение. При повечето хора не виждат някакъв резултат. Затова тогава аз исках да направя най-доброто. Винаги съм била такава, че съм търсела да извлека от всичко най-доброто и най-вече да ми е ясно какво става и какво правя.

През месец юни 2011 година Таня взима решение да спре всякакво конвенционално медикаментозно лечение и започва да експериментира върху себе си, създавайки метода „Ключът към дълголетието“. В началото на седмицата разказа за него в Сопот по време на премиерата на авторската си книга „Нокаут за МС (множествената склероза)“.

Таня Бейрийска:

Реших, че трябва да го направя, че винаги има някакъв начин, това, че някой не може да ми обясни защо се е получила тази болест, как съм стигнала до нея, това не означава, че никой не знае и че няма обяснение. Реших аз сама да разбера какво става с организма ми и защо съм стигнала до това положение. Мислех ли, че разбера ли какво става, може би ще намеря начин да го предотвратя или да забавя болестта, просто търсех. Баща ми е показал и майка ми, че няма невъзможни неща. Винаги има нещо. Не може да се откажеш от нещо, когато не си направил всичко и то не ти е ясно. Докато не направиш вече абсолютно всичко и вече няма друг начин, няма как да се откажеш. Винаги има начин и ако искаш ще успееш. Аз мисля, че всеки преживява нещо. Никой не е белязан перфектният, най-щастливият, никога да не познава нещастието. Аз знам откъде тръгнах. Аз мога да кажа, че с единият крак бях може би в отвъдното. Даже не можех да разбера, когато някой ми говори, смисъла на думите. Толкова бях зле. И страдайки с болежки, с борбата си да се върна и да разбера майка ми какво ми казва. Всичкото това изживяване, точно минавайки през ада, вървейки през ада и връщайки се отново, постигайки този успех, искам да го дам и на други хора.

Таня изгражда метода „Ключът към дълголетието“ на основата на теоретични и научни изследвания на много учени от цял свят и на своя опит. При него храненето трябва да е по определен начин, а мисленето да е позитивно, защото човешкият организъм е една съвършена самолечителна система и ако й зададеш правилните процеси, тя ги прави и се възстановява.

Божана Апостолова (собственик на ИК“Жанет 45“):

Преди да издам книгата, аз я дадох на един автор от най-любимите мои автори. Казва се Людмил Станев от Варна, който е и лекар. И му писах: Люси, кажи, какво ти е мнението, това може ли да бъде дадено отговорно на читателите да го прочетат и да се възползват от нейните открития и в крайна сметка начин за лечение на множествената склероза. Виждате я, тя е срещу вас, хубава, млада, красива, вървяща, с две деца. Щом е успяла чрез опита си, чрез всичко, което е научила, тя самата да излекува себе си, след като д-р Людмил Станев написа, че книгата е не само с великолепен език, а много професионална, много полезна и необходима за хората.В издателството нон-стоп звънят хора, искат телефона на Таня, за да се възползват в детайли от нейните съвети, които тя е прилагала на практика при себе си, и аз съм убедена, че сме издали една изключително полезна за всеки българин книга.

Георги Грудев (член на Съвета на фондация „Таня Бейрийска“):

Историята на Таня в снимки и документи, която е достъпна на уеб сайта на фондацията, вече се допълва с историята на Ивайло-млад мъж от Пловдив, с историята на Надя-млада жена от Пазарджик, и на още двама души, всеки един от тях диагностициран с множествена склероза, които застанаха заедно с Таня в следващия експеримент, тримесечен, с който вече ще се опитаме не само да спрем симптоматиката на заболяването множествена склероза и да вкараме страдащите в ремисия, но и да докажем, че по този начин могат да се възстановят пораженията, нанесени от болестта върху тялото. Да, Таня е вдъхновение. Тази книга ще бъде само първата част от това, което вече правим, учредявайки и фондация „Таня Берийска“, а именно издавайки и следващата книга, в която ще опишем този експеримент с работното заглавие“Рестарт/Дневникът на една оранжева пеперуда“. Неслучайно е това име в заглавието. Оранжевата пеперуда е световният символ на заболяването. Безусловно вярваме в успеха.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче