Секции

29 March 2024 14:43

Поставиха началото на IV-ти национален ученически конкурс „Вазовата България“

Община Сопот и къща музей „Иван Вазов“ – Сопот обявиха IV-ти Национален ученически конкурс „Вазовата България“. От 13 март до 10 юни 2018 година всички български ученици от V-ти до XII-ти клас в и извън територията на България могат да участват в 7 категории:

- лично творчество /стихотворение, разказ, есе/,

- рисунка,

- презентация,

- фотография,

- драматизация,

- рецитация,

- музикално изпълнение,

като изпратят своите творби заедно с попълнен формуляр за участие на адрес: област Пловдив, град Сопот, ПК 4330, ул. „Васил Левски“ №1 или на email: vazovmuseum_sopot@abv.bg.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 28.06.2018 година в уеб сайтовете „www.vazovmuseum.com“, „www.vazovatabulgaria.com“, както и във фейсбук страниците на музея – „vazovmuseum sopot“ и „vazovatabulgaria“.

Церемонията по награждаването ще се състои на 07.07.2018 година в eкспозиционната зала на къща музей „Иван Вазов“ – Сопот.

Не се колебайте да се включите в нашия конкурс! Покажете своя талант, творчески умения и заложби, изразявайки обичта и отдавайки почитта си към Патриарха на българската литература - Иван Вазов!

/Информация и снимки: къща музей „Иван Вазов“ – Сопот/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всяка една монета има две лица и не можеш да подбираш коя харесваш - те са заедно; същото е в живота - ако не можеш да се оправяш с трудните моменти, няма да имаш и приятни.


Хорхе Букай