Секции

26 March 2019 22:27

При пожар в Сопот млада жена е с тежки изгаряния (видео)

При голям пожар в къща на ул. „Стара планина“ 85 в Сопот, тази сутрин са пострадали сестра и брат инвалиди. С тежки изгаряния и наранявания е 36-годишната Мария, която е в инвалидна количка. Нейният брат Тодор, с който са били в къщата, е силно обгазен и опушен от дима. Самият пожар става, когато двамата са били сами в дома. Тяхната майка отишла до магазина и аптеката. Връщайки се вижда, че къщата гори. За нейните две деца се е погрижил техният първи братовчед Стоян, който живее в съседство. Стоян влиза в горящата къща и изнася на ръце Мария и Тодор. Линейка е откарала и двамата за оказване на неотложна медицинска помощ в Пловдив.

Пожарът е бил потушен от два екипа на Пожарната служба в Карлово.

Според близките на пострадалите те са се отоплявали на твърдо гориво и печката или коминът са причина за трагедията. В къщата всичко е напълно изгоряло - покъщнина, дрехи... Къщата е без покрив, само със стърчащи, опушени стени.

Семейството няма друг имот и ще търси помощ от общината и дарители за възстановяване на къщата.

Днес Ви питаме:

Купуват ли си нездравословна храна Вашите деца?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Когато се влюбих в Око, разбрах: "Господи, това е различно от всичко, което ми се е случвало досега... То е повече от хит, повече от злато, повече от всичко.


Джон Ленън