Секции

20 April 2024 16:59

На 11 април авариен ремонт на жп прелез в района на гара Ботев и шосеен път между Калофер и Баня

От ДП „Национална компания железопътна инфраструктура“ съобщават, че от 08,00 часа до 17.00 часа на 11.04.2018 година ще бъде извършен авариен ремонт на еластичната прелезна настилка тип STRAIL и железния път в обсега на железопътен прелез на жп км. 155+394 в района на гара Ботев, и шосеен път № ІІІ-641 между селищата гр. Калофер и гр. Баня.

Ремонтните работи на железния път и прелезната настилка ще се извършат при пълно прекъсване на автомобилното движение, по път ІІІ-641 /Васил Левски – Марино поле/. Движението на Пътни превозни средства ще се осъществява по обходен маршрут:

- Посока Калофер – Пловдив по път І-6 – гр. Калофер – с. Васил Левски – гр. Карлово – включва се в път ІІ-64 за гр. Баня и гр. Пловдив.

- Посока Пловдив – Калофер – по път ІІ-64 от гр. Пловдив и гр. Баня – гр. Карлово – включва се в І-6 с. Васил Левски – Калофер.

Мястото ще бъде сигнализирано съгласно Наредба №3 от 16.08.2010 г. за временна организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците по одобрен Проект за Временна организация и безопасността на движението.

/Снимката е илюстративна./

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче