Секции

26 April 2024 07:58

Карловският общински съвет с предстоящо заседание

Карловският общински съвет ще проведе редовното си заседание на 11 април, сряда, от 17:30 часа в зала „Васил Караиванов“.

Съгласно проекта за дневен ред, съветниците ще работят по 6 докладни записки. Някои от въпросите, по които ще дискутират, са:

- промени в разчета на капиталовите разходи по бюджета на община Карлово за 2018 година;

- определяне на общински съветници за членове на комисията за разглеждане, оценка и класиране на проектни предложения, съгласно Наредбата за предоставяне на финансови средства от бюджета на община Карлово за финансиране на младежки инициативи и проекти;

- приемане на Правилник за организацията и реда на работа на общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания на семейства и лица, живеещи на семейни начала на територията на община Карлово.

Общинските съветници ще се запознаят и с информация по поставени въпроси от местния парламент чрез ВиК - Асоциация до „Водоснабдяване и канализация” ЕООД - Пловдив.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Доближиш едно добро до друго толкова плътно, че между тях да не остане ни най-малка междина – това наричам да се наслаждаваш на живота.


Марк Аврелий