Секции

19 April 2024 05:29

/ОБНОВЕНА/ В Сопот изключиха кмета Деян Дойнов от БСП, той отговори с изявление

БСП-Сопот изключи Деян Дойнов от партийната организация.

Доверието е свалено от Дойнов, след като местните социалисти са направили задълбочен анализ на действителното състояние на община Сопот.

Липсата на диалог и прозрачност при вземане на управленските общински решения, както и изолацията на членове на партията при решаване на важни въпроси са едни от поставените от сопотската организация на БСП проблеми.

Настъпилото напрежение след изключването от БСП на зам-кмета на общината е довело до уволнението от общинска администрация на членове на БСП, открито застанали против действията му.

„БСП трудно извоюва победа през 2015 година. Заедно с жителите на общината искахме кмет, който да управлява компетентно, справедливо и прозрачно. Ангажирахме се да преодолеем последиците от едно недобро управление, от което общината бе задлъжняла и със запорирани сметки. Вярвахме, че сме излъчили кандидат, който ще успее.” заяви лидерът на социалистите Станислав Стоенчев.

„Обещахме на хората промяна. За нас е важно какво мислят жителите на Сопот и затова групата на БСП в Общински съвет- Сопот ще бъде отговорна опозиция на управлението, в което участват и съветниците от ГЕРБ, и съветниците от Коалиция "Заедно за просперитета на Сопот и Анево", представляваща бившия кмет на общината Веселин Личев.”, декларира Стоенчев.

По повод Декларацията на БСП в Сопот от 12.04.2018 г., в изявление за медиите от 13 април кметът Деян Дойнов пише:

Зад предварително планирания сценарий на този документ личи ясният почерк и маниер на хора, които никога не са били победители.

В следващите няколко дни в нарочна пресконференция г-н Дойнов – кмет на Община Сопот ще даде подробно изявление.

С настоящото съобщение напомняме на членовете на БСП Сопот гласували, че се разграничават от управлението на кмета на общината, че истинско разграничаване става с молба за напускане.

Би било добре г-н Стоенчев пръв да даде пример.

Не може да твърди, че една организация работи недобре и в същото време да си пръв при благата.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Успехът не е ключът към щастието. Щастието е ключа към успеха. Ако обичаш това, което правиш, ще бъдеш успешен.


Алберт Швайцер