Секции

26 March 2019 23:09

Ден на национален траур

С решение на правителството днешният 14 април е обявен за ден на национален траур в памет на шестте жертви на тежката катастрофа на магистрала „Тракия“. Националните флагове на всички държавни институции са свалени наполовина.

„Вечна и блажена да бъде паметта на загиналите в пътно-транспортното произшествие“, се казва в съболезнователен адрес на патриарх Неофит по повод катастрофата на магистрала „Тракия“, при която загинаха шестима души, а 23-ма бяха ранени.

„Отправяме молитва към Всеподателя Бога за здравето и бързото възстановяване на пострадалите и ранените“, пише още в съболезнователния си адрес патриарх Неофит.

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е изпратил съболезнователно писмо до премиера Бойко Борисов по повод вчерашната катастрофа на магистрала „Тракия“, съобщиха от Комисията. „С голяма тъга научих за трагичния инцидент в България, при който шестима загубиха живота си, а 23-ма бяха тежко ранени. В мислите и чувствата си съм със семействата и близките на пострадалите“, пише Юнкер.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Купуват ли си нездравословна храна Вашите деца?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Пожелай си нещо, което искаш много силно, затвори очи… и след това си помисли какво трябва да направиш, за да го постигнеш.