Секции

29 March 2024 14:16

В Карлово се проведе конференция на ВМРО-БНД

Общинска конференция на ВМРО-БНД се проведе на 29.04.2018 г. в гр.Карлово. На конференцията бе представен отчет за дейността на структурите на войводите в община Карлово, преизбра се ръководството на местната организация в гр.Карлово, а във втората част бе учреден общински комитет на ВМРО.

Гости на конференцията бяха евродепутатът Ангел Джамбазки, народният представител Александър Сиди, председателят на областния комитет на ВМРО Стефан Послийски и др.

За председател на новоучредения общински комитет на войводите единодушно е избран Светлозар Янков, който е и председател на структурата в Карлово. Той от своя страна представи приоритетите си като общински съветник от ВМРО и вижданията си за бъдещето на патриотичната организация.

Ангел Джамбазки приветства участниците и гостите на конференцията, като постави много висока оценка за дейността на патриотите.

Сутринта на 29 април Джамбазки се включи и в почистването на част от парк Бешбунар. Дейността е част от инициативата „Зеленото е родолюбие“ на ВМРО Карлово.

След конференцията евродепутатът изнесе публична лекция на тема „Българският национализъм“.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче