Секции

19 April 2024 20:50

Награди „Учител на годината“ и „Надежда за утре“ ще получат учители и ученици от Карлово

Регионалният синдикален съвет и синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ в Карлово за трета поредна година организират тържества, с които изразяват благодарност към преподавателите от всички училища в общините Карлово и Сопот.

Тържеството ще се проведе на 11 май от 15.00 ч. в Бухаловия хан на ул. „Васил Левски“ в Карлово. На специална церемония ще бъдат връчени награди за „Учител на годината“ и „Надежда за утре“.

В категория „Учител на годината“ награди ще получат преподаватели с дългогодишен стаж и активна синдикална дейност. По предложение на синдикалните секции към училищата са излъчени Красимир Стоянов от ПГ „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“ и Галина Кавръкова от ОУ „Райно Попович“.

Две ще бъдат наградите за зрелостници в категория „Надежда за утре“. Номинирани за тях са учениците от 12 клас Озода Мунавар от СУ „Васил Левски“ и Мирослав Лилов от ПГ „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“.

В мотивационните становища се изтъква, че много са зрелостниците с отличен успех, но малцина са тези, които имат значими постижения в извънкласната дейност и активна гражданска позиция. А това е важно изискване за номинациите.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче