Секции

26 March 2019 22:22

Връчиха награди „Учител на годината“ и „Надежда за утре“

Регионалният синдикален съвет и синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ в Карлово за трета поредна година на тържество в Бухаловия хан връчиха наградите „Учител на годината“ и „Надежда за утре“.

На церемонията присъстваха Юлиян Петров председател и Георги Шошев – зам.-председател на Националното ръководство на синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“, Антон Минев - зам.-кмет на Община Карлово, директори, учители и ученици от Карлово и Сопот.

В категория „Учител на годината“ награди получиха Красимир Стоянов от ПГ „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“ и Галина Кавръкова от ОУ „Райно Попович“, преподаватели с дългогодишен стаж и активна синдикална дейност. За отлична синдикална работа награди бяха дадени на председателите Галина Богоева, Мария Томанова и Златка Видолова.

Наградите за социално сътрудничество тази година грабнаха Евгения Христова от Община Карлово и адвокат Светлана Проданова – Каменова.

Зрелостниците Озода Мунавар от СУ „Васил Левски“ и Мирослав Лилов от ПГ „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“, бяха отличени в категория „Надежда за утре“.

Песента на 4-годишната Деница Яева и мелодията на гайда на Генко Славчев от Калофер бяха поздрав за всички наградени и присъстващи на тържеството.

Очаквайте интервю с Юлиян Петров - председател на Националния синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа" – София.

Днес Ви питаме:

Купуват ли си нездравословна храна Вашите деца?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче