Секции

28 March 2024 20:37

Волейболен турнир „Да на спорта – не на агресията“

На 12 май 2018 г. в спортната зала на ПГ „Братя Евлогий и Христо Георгиеви” – гр. Карлово се проведе турнир по волейбол за момчета до 15 години под надслов „Да на спорта – не на агресията”.

Турнирът бе организиран от МКБППМН-гр. Карлово, със съдействието на МКБППМН-гр. Сопот и уважен от МКБППМН-гр. Панагюрище.

Участваха отборите на: ВК „Левски” Карлово; ВК „Металик” Сопот и ВК ”Пан волей” Панагюрище.

Антон Минев – заместник–кмет на община Карлово и председател на МКБППМН откри турнира и пожела на младите спортисти успех. Секретарят на МКБППМН – Панагюрище – г-жа Мария Калпакова и на МКБППМН – Сопот – г-н Йордан Кънчев бяха гости на турнира, за да подкрепят своите отбори.

След много оспорвани и емоционални срещи, в крайното класиране първо място зае отборът на ВК „Левски”-Карлово, следван от отборите на ВК „Металик”-Сопот и ВК „Пан волей”-Панагюрище.

Нели Минчева – секретар на МКБППМН – Карлово, връчи купи на участващите отбори и индивидуални награди за най-изявилите се състезатели от всеки тим.

Всеки участник получи подарък от МКБППМН (тениски и рекламни материали).

МКБППМН – Карлово благодари на г-н Йордан Димов – обществен възпитател към комисията за съдействието и организирането на турнира.

Източник: МКБППМН-гр. Карлово

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче