Секции

27 April 2024 05:36

Столетово: Местното читалище подари „Слънчеви усмивки“ на децата

Празник „Слънчеви усмивки“ организира читалището в Столетово по случай Първи юни. Празникът се проведе в съботния ден на 2 юни в парк „Слънчеви усмивки“. От народно читалище „Христо Ботев 1928г.“, Столетово бяха подготвили много изненади за децата, лакомства, балони. На гости бе и приказна фея от детски арт и парти клуб „Макаронче“.

В празничната програма взеха участие малки и пораснали деца, техните майки и баби.

Председателят на столетовското читалище Мирослав Колев, благодари на всички, които са уважили поканата, за да се позабавляват от сърце, и сподели: „Децата са нашето бъдеще, което тепърва ще градим, и това, което ние сме започнали, те ще продължат. Децата трябва да бъдат обгрижвани по най-добрия начин. С тази инициатива показахме колко ценни за децата за обществото. Децата трябва да се забавляват. И когато има желание от страна на родители, на читалището като културна институция, която може да отговори на нуждите на децата и на подрастващите, става приказен празник“.

На парка имаше и своеобразна сцена за тези, които искаха да се изявят и да покажат своя талант. Децата имаха възможност да пеят, рецитират, играят и танцуват.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче