Секции

27 April 2024 06:24

В Карлово стартира клуб „Млад екскурзовод“

Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Национален музей „Васил Левски“ – гр. Карлово организират

клуб „ Млад екскурзовод“.

Целта е да се ангажира свободното време на децата и младежите в свободното време, както и превенция на противообществените прояви.

Организаторите канят всички деца и младежи на възраст от 14 до 18 год. да се включат в нашата тяхната безплатна инициатива „Деца помагат на деца“ и да станат част от екипа, който реализира „Детска работилница“ в музея.

На 19 и 20.06.2018 г. от 14 до 17 ч. в Национален музей „Васил Левски“ ще се проведе обучение на желаещите да станат част от клуба. Те ще имат възможност да се запознаят с професията „екскурзовод“, да научат интересни факти за живота на Васил Левски и историята на града ни.

Всеки участник ще получи сертификат и възможност да се включи като доброволен сътрудник в музея през лятото.

За участие и записвания: МКБППМН – Карлово, пл. „ 20 –ти юли“ № 10, ет.1, ст.106, тел. 0894 471748/ срок до 18.06.2018 г./

/Източник информация и снимка facebook страница Национален музей "Васил Левски"/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Има два случая в живота на човека, когато той не бива да прави догадки: когато не може да си го позволи и когато не го умее.


Марк Твен