Секции

19 May 2024 02:40

Рок група „Слипърс“ с покани за нови концерти

„Подготвяме нови парчета в нашия репертоар за участие в Джулай морнинг в Тутракан, където фенове на рока ще посрещнат първото юлско слънце. Поканата е от Цонко Цонев, който изнесе всички рок концерти от Каварна в Тутракан, на брега на Дунава. Предстои ни отговорен концерт във Варна на Европейски форум на медиците и участия в Софийски клубове“, съобщи в интервю за Карлово Тв Лъчезар Бакърджиев – основател и ръководител на рок бандата. В нея участват музикантите от Карлово: Атанас Донев – соло китара и вокал, Алексей Тодоров - бас китара, Лъчезар Бакърджиев - ритъм китара, Петър Мизгов – клавир, китара и вокал, на барабаните е Красимир Иванов. Всички са утвърдени специалисти в своите професии, но обединени от любовта към рок музиката. „Слипърс“ изпълнява класически хитове на популярни и обичани рок състави „Пинк Флойд, „Рейнбоу”, Дийп Пърпъл”, които са на световно ниво. Композират и свои парчета, които бързо стават любими на публиката. От скоро соло вокал на бандата е Александър Атанасов от София.

Карловската група „Слипърс“ има зад гърба си няколко големи самостоятелни рок концерта на Пловдивска сцена заедно с „Щурците“, вълнуващ концерт на площад „20 юли“ в родното Карлово, концерт в Сопот, както и участия като подгряваща група на Б.Т.Р. и „Ахат“. В края на май „Слипърс“ участва на Световното първенство по фойерверки в Панагюрище, отново с „Ахат“ и Михаела Филева.

За бизнесмена, общественика и музиканта Лъчезар Бакърджиев, който сформира и ръководи карловската рок група „Слипърс“ в рубриката „Откровено с...“



Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче