Секции

19 May 2024 03:20

Духовият оркестър и самодейните колективи от 61-ва Стрямска механизирана бригада участват във фестивал във Враца

Военният духов оркестър на 61-ва Стрямска механизирана бригада и самодейни колективи от бригадата в Карлово днес, 20 юни, участват във Фестивал на военните духови оркестри и преглед на любителското художествено творчество във Враца, организирани от командването на Сухопътните войски.

Духовите оркестри на всички военни формирования ще изнесат самостоятелни концерти на различни места в град Враца. Концертът на карловския военния оркестър е на площада пред Общината. След края на самостоятелните изяви от 19:00 ч. на площад „Христо Ботев“ ще се състои сборният концерт на военните духови оркестри.

Успоредно с фестивала на духовите оркестри в Концертната зала на Враца се провежда заключителният етап на прегледа на любителското художествено творчество в Сухопътните войски за 2018 година.

Съставите на Карловската механизирана бригада се състезават с 38-ми батальон за ядрена, химическа и биологична защита – Мусачево и 110-ти логистичен полк Пловдив и 55-ти инженерен полк – Белене. Прегледът на любителското творчество ще завърши на 21 юни с участието на Центъра за подготовка на специалисти в Сливен и домакините от бригадно командване в Благоевград.

Фестивалът на духовите оркестри и прегледът на любителското художествено творчество е под патронажа на областния управител на Враца – Малина Николова.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Ако да помечтаеш малко е опасно, лекарството за това не е да мечтаеш по-малко, а повече. Мечтай през цялото време.


Марсел Пруст