Секции

26 April 2024 16:10

Музикални таланти от „Карловойс“ участваха в Международния детски фестивал "Созополска панорама"

43 деца от музикална школа „Карловойс“ взеха участие в провелия се Международен детски фестивал "Созополска панорама" от 22 до 26 юни в град Созопол.

На откритата сцена в красивия морски град се представиха двете групи на „Карловойс“ и индивидуалните изпълнители Анджелина Манолова, Сиана Каканашева, Алекс и Лизи Ръмбъл и Дани Илиева. Прекрасните емоции и възторжените аплодисменти на публиката направиха представянето на децата много специално. С първи награди са отличени малките таланти Анджелина Манолова, Алекс и Лизи Ръмбъл и Дани Илиева, а вокалната група е с втора награда.

„Карловойс“ вече записа първата си авторска песен и скоро предстои представянето на клипа на песента им за Левски. През изминалата творческа година „Карловойс“ са взели участие в над 30 концерти и фестивали в Карлово и страната, като имат над 20 награди. За да продължи да реализира проектите си, школата ще има нужда от подкрепата и помощта на доброжелатели, които да финансират звукозаписа и видео заснемането на новите песни на групата.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче