Секции

20 April 2024 16:09

Все по-голям интерес към „Забавно лято 2018“, което организира Читалището в Карлово

Заниманията по интереси и забавните игри, които НЧ „Васил Левски 1861 г.“ в Карлово организира през лятната ваканция за децата, тази година се приема с голям интерес. Не само малчугани от Карлово, но и гостенчета от различни краища на страната посещават заниманията. В групите участват по 12-13 деца. С всяка изминала година интересът става все по-голям. Има и деца, които вече няколко ваканции се записват с голямо желание, съобщиха организаторите от Читалището. Те поясниха, че това лято децата са много повече. Има желаещи да участват в няколко курса, други пък идват само за забавните игри. А тези, които имат специални интереси и талант, се ориентират да работят само в едно направление.

Разнообразието е голямо. „Забавно лято 2018“ има занимания по 7 различни направления. По обучението с музика с децата работи Румяна Райкова – Костова, по изобразително изкуство и текстил - Петра Керкинезова, по модерни танци - Мария Ангелова, която води и курс по психология. Тя идва всеки понеделник в Карлово, специално за желаещите деца. С народни танци е ангажирана Нели Пейчева, с театрално майсторство Иван Стефанов. Има и творческо ателие, в което децата изработват ръчно красиви предмети, под наблюдението и съветите на Мария Петрова.

Заниманията са всеки ден от 9:00 до 12:00 часа – два пъти седмично за всяка форма. Таксата е 2:00 лв. на час и се плаща преди всяко занятие.

Децата с преподавателите подготвят изненада за родителите и бабите - парти и концерт по повод закриването на сезона на 10 август

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче