Секции

26 April 2024 14:42

Организаторите на националния фестивал „Столетово пее и танцува 2018" с висока подкрепа в мисията да съхраняват българските традиции

Организаторите на провелия се в края на месец юни национален фолклорен фестивал „Столетово пее и танцува" получиха висока подкрепа в мисията да съхраняват българските традиции. От името на президента на Република България Румен Радев и неговия екип бяха изпратени искрени поздравления за усилията и вдъхновението, с които е организирано събитието. За единадесета поредна година празникът събра изпълнители от различни краища на страната, всички те обединени от любовта си към българския фолклор и културно наследство.

В специалния поздравителен адрес от Президентството изразяват уважение към дейността и заразяващата енергия на ръководството на читалище „Христо Ботев-1928 г.“ в село Столетово и към всички организатори и участници в събитието, които пренасят автентичния български фолклор в нашето съвремие. От президентската институция поздравяват община Карлово и местното кметство за подкрепата, която са оказали на тази родолюбива инициатива.

С провеждането на националния фестивал бе отбелязана и 90-ата годишнина от създаването на столетовското читалище и 170-тата годишнина от рождението на Христо Ботев.

/Снимка 1: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Добрият брак е най-малко 80% добър късмет да намериш правилния човек на правилното място. Останалото е доверието.


Нанет Нюман