Секции

18 May 2024 20:48

Персоналът на Айфеловата кула прекрати стачните действия

Персоналът на Айфеловата кула се съгласи да прекрати стачните действия, които обяви в сряда. Туристическият обект, който е посещаван от близо 6 милиона души ежегодно, вече е отворен за посетители.

Айфеловата кула беше затворена за посещения от сряда в 16 ч. местно време заради стачката на 300-членния персонал, който протестира срещу условията за достъп на туристи. Според служителите в компанията, обслужваща туристическия обект, новата система за достъп на посетители, въведена от управата на кулата, предизвиква „чудовищни опашки“.

Решенията на компанията са от миналия месец. Едното от тях гласи, че половината от билетите за посещение на Айфеловата кула, ще бъдат продавани предварително онлайн. Досега около 20 % от тях можеха да бъдат продавани предварително. Освен това, пропускът за посетителите вече е с различни асансьори в зависимост от това, дали туристите са си купили билет предварително или заплащат за посещение на място. Така на входовете на Кулата се създават огромни опашки. А някои асансьори остават празни, докато други са препълнени.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки проблем, който реша, става правило, което впоследствие ми помага да реша други проблеми.


Декарт