Секции

23 April 2024 20:55

Наближава Карловският есенен панаир

Традиционният Карловски есенен панаир тази година ще бъде на 31 август, 1 и 2 септември, съобщи за Карлово Тв Валентин Сотиров, управител на звено „Общински пазари и тържища“ към Община Карлово. „Вече започна подготовката на терена и оформяне на местата за търговците. Крайният срок за подаване на заявления и плащането на такса е 29 август т.г.. Вече има еднолични търговци и фирми, които са заявили своето участие“, поясни Сотиров. Той допълни, че със заповед на Кмета на Общината, комисия е одобрила две фирми за увеселителната част от тридневния панаир.

Както миналата година, така и тази, на стадион „Васил Левски“ в Карлово ще бъдат поставени всички игри и забавления за най-малките панаирджии – децата. Съоръженията на двете одобрени фирми са изключително разнообразни: няколко вида детски люлки, виенско колело, т.нар. „чукове“, блъскащи колички, батути, стрелбища и други. Ще се използва цялата площ на стадиона, на която двете фирми ще разположат увеселителни съоръжения, каза Сотиров.

Осем са фирмите, които ще отворят временни заведения за вкусна скара и разнообразни напитки.

След 29 август ще има пълна информация за броя на фирмите и търговците, от цялата страна, които ще участват в Карловския панаир.

/Снимка 1: kzp.bg/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче