Секции

06 May 2024 09:19

В Баня се проведе кулинарен конкурс „Сладко и солено – вкусът на живота“, организиран от ГЕРБ

Жени ГЕРБ – Карлово с помощта на Предприемачи ГЕРБ – Пловдив област за поредна година организираха кулинарния конкурс: „Сладко и солено – вкусът на живота“.

„Искаме да пазим традиционните български ястия и десерти и да ги предадем на следващите поколения. Затова за поредна година правим този конкурс и събираме хора, които обичат да майсторят вкусни изкушения“, каза областният ръководител на ЖГЕРБ Пловдив област Евелина Апостолова.

Апетитното съревнование се проведе пред читалището на град Баня на 25 август. Над 30 майстори на вкусни изкушения от общините от ГЕРБ-Пловдив област изложиха своите произведения, които присъстващите на площада успяха да дегустират. Вкусът, ароматът и външният вид на кулинарните творения бяха оценени и от жури. То избра и най-нестандартните вкусотии.

Наградите връчиха областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова, областният ръководител на ПГЕРБ и Никола Христозов, общинският ръководител на ГЕРБ-Карлово – Данка Зидарова и кметът на град Баня Стамен Гешев.

За най-добре представилите се бяха подготвени награди, а за всички останали остана да се насладят на приготвените майсторски сладки и солени ястия и десерти./По информация на ПП ГЕРБ ПЛОВДИВ ОБЛАСТ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче