Секции

26 April 2024 11:54

Общинският съвет ще проведе редовна сесия на 30 август

На 30 август /четвъртък/ от 10:00 часа ще се проведе редовна сесия на Общинския съвет - Карлово в зала „Васил Караиванов“. В дневния ред са включени 44 точки.

Сесията ще започне с питане към кмета на Общината от общинските съветници инж. Манол Манолов и доц.Пламен Славов.

Кметът на Общината д-р Емил Кабаиванов в 3 поредни точки ще докладва за промени в разчета на капиталовите разходи за 2018 г. и вътрешно компенсирани промени по бюджета; за изпълнението на бюджета на община Карлово за 2017 г., както и сметките за средства от Европейския съюз и актуализирано разпределение на промените по бюджета за полугодието на 2018 г.

Общинските съветници ще утвърдят мрежата от училища и детски заведения за учебната 2018/21019 година.

Общинският съветник Доньо Тодоров ще предложи разработване на допълнителна уеб страница на Община Карлово за реклама на туристическите обекти и услуги.

Докладна записка за резултатите от независим финансов одит на годишния финансов отчет на МБАЛ „Д-р Киро Попов“ в Карлово ще внесе Теодор Шойлеков.

На сесията ще бъде представена актуализация за разпределението на общинските жилища към месец август тази година.

Информация за определяне на пазарна цена за отдаване под наем на пасища, мери и ливади от общинския поземлен фонд и землищата на Клисура, Калофер и Дъбене, е следващата точка от дневния ред.

Ще бъде открита процедура за избор на оператор за стопанисване, поддържане и експлоатация на язовир в землището на Горни Домлян. Ще бъде одобрена и наемна цена.

Останалите точки от дневния ред са свързани с продажба, отдаване под наем и публични търгове на имоти общинска собственост в Карлово и населените места в общината, както и учредяване право на строеж.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче