Секции

27 April 2024 19:05

Областната дирекция на МВР организира през септември среща и прием на местни жители в селата Певците, Кърнаре, Климент, Войнягово, Мраченик и Ведраре

Областната дирекция на МВР в Пловдив оповести график за посещение през месец септември 2018 г. на населени места от мобилни екипи на дирекцията.

На 11 септември срещите са в селата Певците, Кърнаре, Климент, Войнягово, Мраченик и Ведраре.

Ръководството на Областната дирекция е въвело организация с цел по-активно присъствие на полицейски служители в малките населени места. По разпореждане на главния секретар на МВР, от месец ноември миналата година, мобилни екипи от служители в отделите „Криминална полиция” и „Охранителна полиция” ежемесечно посещават селата, в които няма постоянно полицейски инспектори. Целта е хората да имат възможността пряко да информират униформените за нарушения на обществения ред и Закона за движение по пътищата, извършени или подготвяни престъпления, както и за случаи, за които е необходима намесата на други компетентни институции.

През септември мобилни екипи на Областната дирекция на МВР в Пловдив ще осъществят срещи и прием на граждани в 48 малки населени места в областта.

Мобилните екипи ще бъдат съставени от служители на отдел „Охранителна полиция“ и секторите „Икономическа полиция“ и „Криминална полиция“.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче