Секции

26 April 2024 20:14

Директорът на Карловската библиотека Мирослав Колев ще бъде кандидат за кмет на село Столетово

Директорът на Карловската библиотека Мирослав Колев ще бъде кандидат за кмет на село Столетово. „Предстои официалната регистрация на кандидатурата в Общинската избирателна комисия до дни“- каза за Карлово Тв Колев. В момента се водят и разговори, за да се уточни дали кандидатурата му ще бъде издигната от партия или коалиция.

С указ на президента Румен Радев частичните избори за кмет на село Столетово ще бъдат на 14 октомври.

Припомняме, че на 2 април тази година карловските общински съветници избраха старши специалиста административно обслужване в кметство Столетово Тодорка Генчева за временно изпълняващ длъжността кмет на селото до полагане на клетва на новоизбрания такъв. До този избор се стигна, след като с решение № МИ 436 от 27.03.2018г. Общинската избирателна комисия обяви прекратяване на правомощията на Тодор Иванов – кмет на кметство Столетово. Същият подаде заявление за това до Теодор Шойлеков - председател на Общински съвет-Карлово, в края на месец март.

Към момента няма официална информация както от БСП, така и от ГЕРБ дали ще имат кандидати, кои ще бъдат те или чии кандидатури ще подкрепят на частичните избори за кмет на Столетово.

/Снимка: Фейсбук страница Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“- Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче