Секции

25 June 2019 19:04

Връчване наградата "Клас на годината 2017/2018”

На 19.09.2018 г. Секретаря на МКБППМН Нели Минчева връчи голямата награда на Конкурса „Клас на месеца”, организиран от МКБППМН – Карлово.

Еднодневна екскурзия в страната и плакет „Клас на годината 2017/2018” получи VІ б клас/ сега VІІ б/ от СУ „Васил Левски” – гр. Карлово с класен ръководител Димитрия Герова. Те избраха да посетят гр. Трявна.

Учениците не са допуснали неизвинени отсъствия през изминалата учебна година и имат получени най – много награди за „Клас на месеца”.

Нели Минчева им пожела да бъдат все така инициативни, редовно да посещават училище и да представят достойно своя град и училище.

Конкурсът „Клас на месеца” продължава и тази учебна 2018/2019 г. като инициатива на МКБППМН – Карлово за намаляване броя на отпадналите ученици.

Заявлението за участие трябва да съдържа информация, както за броя на неизвинени отсъствия, така и за доброволчески, благотворителни или други инициативи, които класът е реализирал и/или проблеми, с които се е преборил чрез колективност, сътрудничество и задружно участие учениците от класа през месеца.

Днес Ви питаме:

Бихте ли почивали на родното Черноморие?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Добрият брак е най-малко 80% добър късмет да намериш правилния човек на правилното място. Останалото е доверието.


Нанет Нюман