Секции

29 March 2024 09:35

Закриване на доброволческото лято

В Национален музей „Васил Левски” - Карлово на 20.09.2018 г. бе закрито доброволческото лято. 20 младежи бяха обучени през месец юни и получиха сертификат за „Млад екскурзовод”.

Повечето от тях се включиха като доброволци в работата на музея през лятото. Най-активните: Недка Христова, Веселина Иванова, Антония Червеняшка, Борислава Манолова, Димитър Серкьов и Нели Шапкова получиха грамоти, а всички доброволци, Алманах, издание на НМ „Васил Левски” – Карлово, който ще обогати знанията им за Левски.

Тази съвместна инициатива на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ и НМ „Васил Левски” – Карлово ще продължи. Тя беше заложена в превантивната дейност на МКБППМН, с цел ангажираност на младите хора в свободното време и намаляване на противообществените прояви. Доброволците ще бъдат канени да помагат в музея при реализиране на различни прояви.

НМ „Васил Левски” – Карлово и МКБППМН – Карлово благодарят на всички доброволци за участието и им пожелават успешна учебна 2018/2019 година.

Снимки от събитието са публикувани в Галерия./



Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче