Секции

28 March 2024 21:17

Карловойс зарадва с благотворителен концерт (видео)

Вокална група „Карловойс“ зарадва с благотворителен концерт за издаване самостоятелен албум на групата. Събитието под надслов „Карловойс и приятели“ се състоя на 1 октомври в зала „Васил Караиванов“ на Общината.

„Това е концерт, посветен на музиката, приятелството и децата“- сподели пред препълнената зала създателката на музикалната школа Анита Илиева. Гост на младите таланти бе и народният представител Веска Ненчева. Тя им пожела да пробиват на музикалния пазар и никога да незабравят своята ръководителка.

„Карловойс“ вече е на 5 години. През тази година групата може да се похвали с над 30 участия във фестивали, концерти и тържества, а също и с нови и невероятни приятелства в света на музиката.

Децата от „Карловойс“ откриха концерта с емблематичната песен“Детство мое“. В музикалния празник се включиха и таланти от сдружение „15 лалета“ от Хисаря и „Арт войс център“ от Пловдив. Специален гост бе Даниела Пирянкова от „Шоуто на Слави“. Емоциите достигнаха своята кулминация на финала, когато прозвуча невероятно изпълнената от детските гласове песен „Моя страна, моя България“.

Можете да подкрепите „Карловойс“ за издаване самостоятелен албум на групата на IBAN: BG88 CECB 9790 4056 2152 01

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче