Секции

26 April 2024 19:11

Цветна и наситена с инициативи дойде есента в карловската детска градина „Зорница”

По повод 19 октомври – празника на българския лекар, в ДГ ”Зорница” гост бе д-р Маринова- уважаван детски лекар в гр. Карлово. Срещата с децата бе много вълнуваща и емоционална.

Децата показаха как се лекуват животните в горската болница, научиха се да правят превръзка и поздравиха гостенката с песен.

Тя им разказа за работата на лекаря, сподели интересни истории от своята практика, даде важни съвети за здравето и с усмивка на лице пожела на децата да поемат по нейния професионален път.

Това е поредната инициатива в детската градина. През изминалата седмица бе отбелязан Световния ден на чистите ръце- 15 октомври с презентации, игри и песни!

Пъстро, забавно и иновативно бе отбелязан и денят на художника- 18 октомври.

Благодарение на инициативните и активни родители и отличното им взаимодействие с учителите, децата от група "Мечо Пух" спечелиха награда от Daikin и Гората.бг и ще получат 20 дръвчета и 30 комплекта за засаждане, с които ще разкрасят двора на детската градина.

„Засаждаме бъдеще! Щастлива и горда съм с екипа от професионалисти, с които работя, от доброто взаимодействие с родителите и активната позиция, която заемат в живота на детската градина. Всички тези инициативи са част от иновативната програмна система „Докосни и опознай”, по която работим, с цел да провокират детския интерес.”- сподели за Карлово.Тв директорът на ДГ”Зорница” – Гюлюш Панджикова.

/По информация и снимки: ДГ „Зорница”/



Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче