Секции

19 April 2024 09:27

Койчо Мутафчийски-кмет на с. Ведраре: Ще работя за изграждане на читалище, площад и водопроводна мрежа (видео)

"Остана една година от мандата, в която трябва да се докажем и да потвърдим, че работим. А вече направеното да поддържаме и надграждаме", това каза в интервю за Карлово Тв Койчо Мутафчийски - кмет на село Ведраре.

Първото, с което се залавя като кмет през 2015 г. е да възроди самодейните колективи и да регистрира по законоустановения ред Читалището в селото, което от 2016 г. има официална регистрация, но няма сграда. Сега във Ведраре работят Женска певческа група, танцов състав "Жар", Коледарска и Рок групи. В една от стаите на кметството Мутафчийски открива библиотека с книги от щедри дарители.

В селото има изградени две детски площадки, втората е в детската градина и до няколко дни ще бъде официално открита.

До края на месеца в централната част на селото ще завърши изграждането на градинка за отдих. В нея вече има направено озеленяване, осветление, поставени са пейки, чешма, засадени са храсти и дървета.

През последната година от мандата кметът си поставя за цел да осигури с помощта на Община Карлово читалищна сграда, да изгради площад и водопроводна мрежа.

Преди 3 години, Койчо Мутафчийски работи в Българската армия. Има три мисии зад граница в Ирак и Афганистан и отличия за добра служба.

Повече за направеното и затова, което предстои във Ведраре, вижте във видео материала.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче